I dag flyttede Ramboline og Ali hjemmefra

Det var en sorgfuld dag for Cirkus Trapez’ ejere, da elefanten og kamelen kørte af gårde for sidste gang. På vej til et nyt liv, der for Ramboline begynder med mødet med Cirkus Arenas tre elefanter. Hendes ven, Ali, var med hele vejen, men fik dog sin egen mere kamelegnede boks kort efter ankomsten til den stald, der nu er fælles for alle fire cirkuselefanter. Der bliver de nu boende, indtil det nye elefantanlæg i Knuthenborg Safaripark er bygget og klart til dem. Heldigvis gik elefanternes møde godt, og Ali gumlede tilfreds i sin nye boks. Måske er også han på vej til at få nye venner andetsteds.

Opdatering 4.12.19: Selv om alt gik fint ved de fire elefanters første møde, så er det endnu for tidligt at vurdere, hvordan de på længere sigt vil komme ud af det med hinanden. Alis fremtid er endnu ikke endeligt afklaret.

Elefanternes møde gik godt
Ali hygger sig i sin boks

Spread the word - Del artiklen

You may also like...