Ramboline og Alis rejsedag

Den 2. december 2019 rejste elefanten Ramboline sammen med sin ven, kamelen Ali, for sidste gang fra Cirkus Trapez’ vinterkvarter i Sønderjylland.

Ramboline skulle over at bo med sine kommende med-pensionister, Cirkus Arenas elefanter, i deres stalde ved Slagelse. Ali var med for selskabs og den vante trygheds skyld. Turen gik fint, og det første møde med de tre andre elefanter, Lara, Djungla og Jenny, så også ud til at være en succes. Derefter følger en tid, hvor det skal vise sig, hvad elefanterne på længere sigt vil synes om at være sammen. Der er endnu en del måneder til, at det planlagte anlæg står færdigt til at tage imod dem i Knuthenborg Safaripark.

På cirkus’ foranledning er kamelen Ali senere flyttet til Dronningmølle Æsel- og Kameludlejning, hvor han har slægtninge. Der indgår han i en flok på nu i alt fem kameler. Hans nye liv kan følges på æsel- og kameludlejningens side på Facebook.

Spread the word - Del artiklen

You may also like...